NcScale gaat gratis: Een nauwere blik op hun nieuwe prijsmodel

Also available in :

by

Victor Nihoul

-

Aug 11, 2023

-

🇳🇱 Dutch

Terwijl de wereld van no-code platformen, vooral Bubble.io, gewend is aan periodieke verschuivingen en updates, heeft NcScale onlangs een opmerkelijke beslissing genomen. Hun stap om hun uitgebreide diensten en producten gratis aan te bieden, trekt zeker de aandacht en prikkelt nieuwsgierigheid in de gemeenschap. Wat schuilt er achter deze intrigerende keuze en wat zou het kunnen betekenen voor de toekomst van no-code tools? Laten we er dieper op ingaan.

De Grote Onthulling

Onlangs trok NcScale de aandacht met hun belangrijke aankondiging: al hun geavanceerde diensten en producten zijn nu volledig gratis. Deze verandering kan uit eerste hand worden waargenomen op hun officiële prijspagina.

Om deze nieuwsberichten te versterken, deelden ze een tweet die sindsdien golven heeft veroorzaakt in de no-code gemeenschap:

Het Motief Ontleden

Zo'n verrassende beslissing roept de vraag op: waarom zou een bedrijf dat bekend staat om zijn geavanceerde producten ervoor kiezen om ze gratis aan te bieden? Bij nader onderzoek van hun aankondiging wordt de strategie duidelijk. NcScale streeft naar langetermijnwinsten door de vraag naar het product te meten en geavanceerde integraties met andere no-code tools te ontwikkelen. Door hun gebruikersbasis te maximaliseren, streven ze naar betere samenwerkingen en integraties, waarbij ze de toekomst boven directe opbrengsten stellen. Oprichter Benoît de Montecler heeft gesuggereerd dat deze prijsstructuur tot het einde van het jaar intact zou moeten blijven, waardoor no-coders voldoende gelegenheid krijgen om de aanbiedingen van NcScale te verkennen.

Flusk Vault vs. NcScale: De Confrontatie

Hoewel deze stap van NcScale ongetwijfeld boeiend is, rijst de onvermijdelijke vraag: welk gereedschap is de beste keuze voor Bubble.io-beveiliging en monitoring - NcScale of Flusk Vault? We hebben u gedekt. Duik diep in een gedetailleerde prijs- en functievergelijking tussen deze twee giganten op onze dedicated comparison page.

In een ruimte waar innovatie succes stimuleert, voegt de recente verschuiving in prijsstrategie van NcScale een extra laag intrige toe in het Bubble.io-beveiligingsgebied. Hoewel dit gratis prijsmodel opwindend is, is het essentieel om functies en langetermijnvoordelen te vergelijken voordat u een keuze maakt. Flusk blijft toegewijd aan het aanbieden van ongeëvenaarde geautomatiseerde beveiligingsaudits en continue monitoring voor Bubble.io-apps. De bal ligt in uw veld - kies verstandig!

User