#BubbleCon2023: Wat Kunnen We Verwachten?

Also available in :

by

Victor Nihoul

-

Aug 3, 2023

-

🇳🇱 Dutch
Updated on August 3, 2023. We'll continue to update this post as Bubble's release information about the event!

In het hart van de Bubble.io-gemeenschap heeft de recente aankondiging op de Bubble Developer Summit voor flink wat opwinding gezorgd. Als externe dienstverlener voor Bubble.io-apps, bevinden wij van Flusk ons vol verwachting. Tijdens de ceremonie van de Community Developer Awards onthulde Emmanuel plannen voor Bubble's allereerste openbare gebruikersconferentie - BubbleCon 2023. Gepland voor 24-25 oktober, is de opwinding rondom het evenement alleen maar toegenomen met de aankondiging dat kaartjes voor #BubbleCon2023 officieel in de verkoop gaan op maandag 7 augustus om 1 uur 's middags ET! Kaartjes voor fysieke aanwezigheid zijn verkrijgbaar voor $95 per stuk, terwijl virtuele kaartjes gratis zullen zijn. Met beperkte fysieke beschikbaarheid in NYC moeten potentiële deelnemers snel handelen en kunnen zich hier aanmelden hier om op de hoogte te worden gebracht wanneer kaartjes in de verkoop gaan.

Een Trendsettende Stap in de No-Code Wereld

De lancering van BubbleCon 2023 maakt deel uit van de voortdurende viering van het ontwrichtende potentieel van No-Code technologie, na belangrijke evenementen zoals de NoCodeSummit in Frankrijk en Webflow's No-Code Conf. Bovendien volgt deze conferentie direct op Bubble's recente financieringsronde van $100 miljoen, wat het voornemen van het bedrijf aangeeft om zijn positie in het No-Code landschap te versterken. Bubble's besluit om een openbare conferentie te organiseren sluit aan bij de groeiende trend in de techindustrie, waar gebruikersconferenties dienen als platform om de gemeenschap te betrekken, langetermijnstrategieën uiteen te zetten en toewijding aan de missie van het bedrijf te tonen. Voor Bubble draait deze missie om het democratiseren van programmeren.

De Keuze van Locatie: Terug naar de Oorsprong?

De in-persoon sessies van de conferentie zullen plaatsvinden in New York, de geboorteplaats van Bubble, en beginnen in de late namiddag van dinsdag 24 oktober en gaan door gedurende de hele dag en avond van woensdag 25 oktober. Bubble verwacht ook dat de meeste sessies gestreamd zullen worden naar online deelnemers, waardoor een unieke ervaring ontstaat om te chatten, verbinden en netwerken via hun speciale evenementenplatform.

Wat BubbleCon 2023 Zou Kunnen Bieden

Hoewel de details over BubbleCon 2023 nog geheim zijn, kunnen we enkele veronderstellingen doen op basis van vergelijkbare techconferenties en onze kennis van Bubble.io en de No-Code gemeenschap.

  • Het Bubble Team: We verwachten belangrijke leden van het Bubble-team op de conferentie te zien, met name Bubble-oprichters Josh Haas en Emmanuel Straschnov.
  • Workshops en Lezingen: Gezien het ontbreken van partnerregistraties lijkt het onwaarschijnlijk dat we stands of deelname van derden zullen zien. In plaats daarvan zouden we getuige kunnen zijn van een reeks diepgaande workshops of lezingen die zich richten op de meer complexe mogelijkheden van Bubble.io of die gerelateerd zijn aan de No-Code industrie.
  • Onthulling van Bubble's Strategie: Na de recente financiering van $100 miljoen zijn we benieuwd naar Bubble's langetermijnstrategie. Deze conferentie zou het platform kunnen zijn waar Bubble zijn toekomstplannen onthult.
  • Focus op Beveiliging: Met beveiliging als een groeiende zorg, zou het interessant zijn om te zien of BubbleCon 2023 zich zou richten op de beveiligingsfuncties en -praktijken van Bubble.io, vergelijkbaar met hoe Apple vaak privacy benadrukt in zijn evenementen. Bubble's toewijding aan beveiliging is duidelijk geweest met zijn recente Developer Certification.
  • Netwerkmogelijkheden: Net als alle conferenties zal BubbleCon 2023 dienen als platform voor ontwikkelaars en enthousiastelingen om ideeën uit te wisselen, verbindingen te leggen en sterkere banden binnen de gemeenschap te creëren.

Groot Nieuws op BubbleCon? Misschien Wel, Misschien Niet

De vraag die bij iedereen opkomt, is of Bubble tijdens het evenement enig belangrijk nieuws zal onthullen. Met talloze updates en verbeteringen die zijn aangekondigd tijdens de recente Developer Summit, lijkt het onwaarschijnlijk dat Bubble enige grote onthullingen heeft bewaard voor BubbleCon 2023. Desalniettemin, met Bubble, kan men nooit verrassingen uitsluiten.

Conclusie

BubbleCon 2023 markeert een belangrijke mijlpaal in de reis van Bubble. Het toont het engagement van het bedrijf jegens zijn gebruikersgemeenschap en de bredere No-Code beweging. Met de details over de kaartverkoop en het programma nu beschikbaar, groeit de anticipatie. Of het nu in persoon in NYC is of virtueel, BubbleCon 2023 biedt een unieke kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, meer te leren over Bubble.io en het nieuwste in de No-Code wereld te verkennen. We hopen je daar te zien!

User