ncScale vs Flusk Vault: Een uitgebreide vergelijking voor de beste beveiligingsaudit voor Bubble.io-toepassingen

Also available in :

by

Wesley Wasielewski

-

Jul 28, 2023

-

🇳🇱 Dutch

Inleiding

Het kiezen van de juiste beveiligingsauditdienst voor uw Bubble-applicaties kan een beetje uitdagend zijn. We hebben het tenslotte over het beschermen van niet alleen uw app, maar ook de cruciale gegevens die het bevat. Vandaag zetten we twee belangrijke mededingers in de schijnwerpers: ncScale en Flusk Vault.

Het Speelveld

Em um canto, temos o ncScale. Eles são versáteis, suportando oito ferramentas diferentes com uma combinação de recursos que abrangem segurança, monitoramento e observabilidade. No outro canto, encontramos o Flusk Vault, um jogador focado dedicado exclusivamente à segurança de aplicativos Bubble. Como diz a sabedoria antiga, um especialista tende a se destacar em seu campo escolhido.

Het bewijs zit in de pudding

Flusk Vault wint niet alleen klanten, maar ook prijzen. Onlangs hebben we trots de Trailblazer Award ontvangen op de Bubble Developer Summit 2023, een bewijs van het verschil dat we maken in de Bubble.io-gemeenschap.

Bubble Developer Dummit 2023 - Flusk hat den Trailblazer Award gewonnen
"Victor Nihoul en Wesley Wasielewski van Flusk hebben Bubble voor ons allemaal verbeterd. Hun beveiligingstools helpen bij het veilig en compliant houden van gevoelige gegevens in Bubble-apps, wat ten goede komt aan bedrijven, klanten en elk soort gebruiker."
Emmanual Straschnov, CEO van Bubble

Een erkenning als deze is niet alleen een pluim op onze hoed, maar ook een bevestiging van het harde werk, toewijding en de expertise die we in Flusk Vault steken. Deze prijs dient als een vertrouwensmerk en verstevigt verder de positie van Flusk Vault als de voorkeurskeuze voor de beveiliging van Bubble.io-toepassingen.

Exclusief voor Flusk Vault

Exclusief voor Flusk VaultFlusk Vault heeft verschillende exclusieve functies die het in een eigen klasse plaatsen. Neem bijvoorbeeld de Geautomatiseerde Tests bij Implementatie. Deze functie activeert automatisch een beveiligingsaudit telkens wanneer je een nieuwe versie van je app pusht - iets wat ncScale niet kan bieden. Een andere unieke functie zijn de Geplande Tests, waarmee je je beveiligingsaudits op regelmatige basis kunt plannen, bijvoorbeeld elke vrijdag om 3 uur 's ochtends. Het is alsof je een beveiligingsbeambte hebt die nooit slaapt. Onze functie voor het detecteren van gegevenslekken verdient ook een speciale vermelding. We hebben drie solide maanden gestoken in de ontwikkeling van deze functie en we zijn enthousiast over de resultaten die het oplevert. Tot slot controleert Flusk Vault maar liefst 17 beveiligingspunten tijdens zijn audits, in vergelijking met de vijf van ncScale.

Exclusief voor ncScale

ncScale vindt zijn kracht in de ondersteuning van meerdere no-code tools. Ze bieden 3 functies (beveiliging, monitoring en observeerbaarheid) voor Make, Zapier, Bubble, Airtable, Xano en WeWeb.

Inzicht in het Proces

Men zou kunnen veronderstellen dat een beveiligingsaudit een complex proces is, maar met Flusk Vault is het een wandeling in het park. Het is net zo eenvoudig als het toevoegen van je app aan Flusk Vault en de software regelt de rest. We begeleiden je bij elke stap, waardoor het proces zo eenvoudig mogelijk wordt. Om je Bubble-applicatie te beveiligen, vraagt het proces van ncScale je om een Chrome-extensie te downloaden en deze aan je Bubble-account te koppelen.

Het Ereteken

Zodra je app met succes de audit doorstaat, ontvang je een beveiligingscertificaat van Flusk Vault. Dit document, met de handtekening van onze, Wesley Wasielewski, is je gouden ticket. Het is tastbaar bewijs dat je app veilig is. Dit certificaat heeft gewicht en stelt je klanten en investeerders gerust dat je prioriteit geeft aan gegevensbeveiliging. Helaas biedt ncScale op dit moment geen enkele vorm van beveiligingscertificering.

Uit de Mond van onze Klanten

Onze klanten houden van wat we doen, en ze zijn niet verlegen om het te uiten.

De mensen bij Flusk weten alles wat je je kunt voorstellen over de beveiliging van Bubble.io. Hun tool, Flusk Vault, is gewoonweg fantastisch.
Matt Graham, CEO van RapidDev

Vault is essentieel geweest voor het verbeteren van de beveiliging van alle applicaties die zijn ontwikkeld door Kreante. Hun gedetailleerde rapportages en uitgebreide analyses hebben ons geholpen de applicatie te optimaliseren
Jorge del Carpio, CEO van Kreante

"Als je serieus bent over het beveiligen van je Bubble-app, heb je Flusk Vault nodig. Deze tool heeft me behoed voor mogelijke beveiligingsrampen en onontdekte kwetsbaarheden aan het licht gebracht. Bovendien was het als toonaangevend platform in No-code-onderwijs cruciaal om het goede voorbeeld te geven. Laat de beveiliging van je app niet aan het toeval over - krijg nu Flusk Vault."
Thibault Marty, CEO van Ottho

Boven en Voorbij

Bij Flusk geloven we in net dat extra stapje zetten voor onze klanten. We bieden snel en geïnformeerd ondersteuning, doorgaans met een reactie binnen 30 minuten tijdens kantooruren in Frankrijk. Ons team is niet alleen snel ter plaatse, maar heeft ook uitgebreide kennis van Bubble-beveiliging. Bovendien hebben we een hoog aangeschreven beveiligingscursus onder leiding van J.J. Englert, een van de beste Bubble-ontwikkelaars ter wereld.

Het Ontstaansverhaal

Flusk Vault is ontstaan uit noodzaak. Immers het bestuderen van de Top 100 Bubble-apps, we ontdekten dat maar liefst 89% minstens één kritische beveiligingskwetsbaarheid had. Dit was een wake-up call. Dus begonnen we handmatige audits uit te voeren en bouwden geleidelijk een intern hulpmiddel om het proces te automatiseren. Wat begon als een ruw, opdrachtregelachtig hulpmiddel gebouwd op Bubble, evolueerde tot Flusk Vault - een gebruiksvriendelijke, volledig geautomatiseerde en ongelooflijk efficiënte Bubble.io beveiligingsauditdienst.

De Confrontatie

Dus, waar staan we? Terwijl ncScale een breed scala aan tools en functies behandelt, schittert Flusk Vault helderder als het gaat om de beveiliging van Bubble-applicaties. Het kiezen van een gefocuste, gespecialiseerde beveiligingsauditdienst zoals Flusk Vault is niet alleen een goed idee - het is een slimme zakelijke beslissing.

Conclusie

Het beveiligen van uw Bubble-applicatie is geen extraatje, het is een must. En als het gaat om de veiligheid van uw app, zou u dan niet de voorkeur geven aan een toegewijde expert? Als de beveiliging van uw Bubble.io-applicatie net zo belangrijk voor u is als voor ons, waarom probeert u dan niet Flusk Vault uit? Uiteindelijk verdient de beveiliging van uw app niets dan het beste. Duik dieper in hoe Flusk Vault de beveiliging van uw app vandaag nog kan versterken.

Bezoek de vergelijking tussen ncScale en Flusk Vault

Probeer Flusk Vault nu (1 maand gratis)

User